Today.ua

Коричневий та чорний – наймодніше поєднання: Олена Зеленська обрала ефектне вбрання для зустрічі з королем Великобританії

Олена Зеленська та король Англії Карл III зустрілися віч-на-віч і разом відвідали Український католицький собор у Лондоні, на території якого також розміщений лондонський Ukrainian Welcoming Centre. Перша леді України обрала дивовижний образ від вітчизняного бренду, щоб зустрітися з Його Величністю.

"Це не вперше Його Величність знаходить час на теплі слова для підтримки вимушених переселенців з України - нещодавно він відвідував їх у Шотландії, ще раніше в Румунії, - зазначила Олена Зеленська. - Подякувала від імені всіх українців за допомогу, яку Сполучене Королівство надає і продовжує надавати Україні. Тому що тут, у Лондоні, на кожному кроці, під час кожної зустрічі відчуваю, як міцнішає ця підтримка – і міцнішає наша дружба”.

Разом із королем Карлом ІІІ перша леді України зустрілися з українською громадою в Українському греко-католицькому соборі та оцінили унікальний хаб The Ukrainian Welcome Centre, де допомагають українцям, які втекли від війни.

Короля зустрічали з короваєм, а потім він познайомився і поспілкувався з українцями.

Олена Зеленська для чергового виходу у світ одягла свою стару коричневу сукню з перфорацією на руках від українського бренду, зверху накинула своє чорне пончо, яке закріпила на талії за допомогою коричневого ремінця. Образ вона завершила класичними туфлями на підборах та відмовилася від аксесуарів.

Нагадаємо, Олена Зеленська у сірому спідничному костюмі знову побувала у Букінгемському палаці та зустрілася з Каміллою - затьмарила навіть королеву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ