Today.ua

Копія мама: Олександр Педан показав рідкісне фото підрослого сина у день його 6-річчя

Гордий татко Олександр Педан опублікував нове фото зі своїм єдиним сином. Марікові виповнилося 6 років, і він росте точною копією своєї красуні-матері.

В особистому акаунті в Інстаграм український шоумен опублікував знімок, на якому його знято разом з сином, а також присвятив йому зворушливе послання.

"Маріку 6. Не можу натішитися, що цей день можу провести разом із сином. Лерчик уже доросла, навчається у Львові. А ось Марік, мій баді, мій дружбан, з яким намагаюся проводити якомога більше часу разом - і на спорті, і в житті. Передаю йому те чоловіче, що, власне, маю сам, - зазначив Олександра Педан. - Хочу подякувати ЗСУ за те, що таки маю можливість святкувати цей найважливіший день вдома з сином. Марічек, мальок, з днем народження. Люблю".

Також Олександр Педан показав, як вітав хлопчика сьогодні вранці. Дитина на фото з'явилася у великій коробці із зображеннями улюблених героїв. На підлозі можна побачити безліч різних подарунків, мабуть, зіркові батьки вирішили побалувати свого улюбленого сина.

До привітань приєдналися численні шанувальники та зіркові друзі шоумена.

"Який прекрасний хлопчик. Якщо Лера - ваша копія, то Марік майже повністю мамин", "Щасливого майбутнього хлопчика у мирній, вільній Україні", "Нехай росте здоровий і щасливий. До речі, дуже схожий на вашу дружину", "Чудові", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Олександр Педан показав рідкісне фото з красунею-дружиною у день гранатового весілля - 19 років разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ