Today.ua

Контурний боб – наймодніша стрижка на літо 2023: підійде жінкам будь-якого віку

Стрижка "Контурний боб" стала наймоднішою навесні 2023 року - тенденція збережеться і влітку, запевнили стилісти. Цю стрижку можна назвати універсальною - вона підходить жінкам будь-якого віку.

"Контурний боб" - це стрижка, в основі якої каре або боб. Майстер виділяє окремі пасма біля обличчя, щоб підкреслити його контури. Така зачіска вигідно виділяє вилиці, але разом з тим прикриває щоки.

Головною особливістю зачіски є можливість візуально зробити обличчя більш худим і привабливим. Лінія зрізу волосся передбачена на рівні щелепи. Виходить коротка та зручна, але жіночна зачіска, яка робить образ цікавішим, освіжає та дозволяє візуально омолодити.

Можна підстригти волосся трохи довше за спереду і вкоротити ззаду. За рахунок цього створюється більший об'єм на маківці і обличчя "витягується".

Як укладати стрижку "Контурний боб"

Ця зачіска стала однією з найулюбленіших у жінок різного віку за рахунок своєї практичності. Можна без перебільшення сказати, що вона - одна із найпростіших у укладанні. Ті, хто цінують природність, можуть просто вимити голову, скуйовдити волосся і дозволити йому висохнути самому.

Щоб виглядати ефектніше, знадобиться зовсім небагато зусиль, а також мус для об'єму та круглий гребінець. "Контурний боб" можна стилізувати як завгодно. Волосся, накручене на бігуді, стане більш пишним, до того ж хвилі допоможуть створити романтичний образ.

Якщо жінка обирає лаконічність, можна просто вирівняти пасма. Власниці правильної форми обличчя можуть дозволити собі носити стрижку на прямий проділ, укладаючи частину волосся за одне вухо. Бічний проділ виглядатиме гламурніше і оптимально підійде дівчатам з круглим, квадратним або трикутним обличчям.

Нагадаємо про іншу трендову стрижку - "Віник", яка підійде жінкам з волоссям середньої довжини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ