Today.ua

Конфуз королеви Іспанії: Летиція вийшла у світ в асиметричному вбранні з пір'ям - відео

Королева Іспанії Летиція вийшла у світ в ефектному образі. 50-річна дружина короля Філіпа VI оконфузилася в асиметричному вбранні з пір'ям.

Члени королівської родини Іспанії провели аудієнцію з учасниками щорічної сесії Парламентської асамблеї НАТО. Королева-консорт Летиція віддала перевагу аутфіту total black. Вона з'явилася у стильному костюмі від бренду Pertegaz. Він складався з облягаючого топу, жакета з пір'ям та штанів. Look доповнили прозорі слінгбеки від Manolo Blahnik.

Обраниця іспанського монарха зібрала довге темне волосся в пучок, підкресливши довгу шию. Вона нанесла виразний макіяж з акцентом на очі. Їх виділили димчасто-сірі тіні та стрілки. Губи улюблениці публіки виділила нюдова помада. Образ доповнив світлий манікюр.

Колишня журналістка прикрасила вуха діамантовими сережками Chanel. Бездоганність зовнішнього вигляду Летиції зіпсувала маленька деталь – штани, які були вкорочені неоднаково. Штанина на правій нозі виявилася на кілька сантиметрів довшою, ніж на лівій.

Нагадаємо, що королева Іспанії одружена вдруге. Першим чоловіком був її колишній учитель літератури Алонсо Герреро Перес, з яким вона зустрічалася десять років. Весілля Летиції з принцом Астурійським відбулося 2004 року в Мадриді. У королівської пари двоє дочок – Леонор та Софія.

Раніше повідомлялося про конфуз української співачки Таїсії Повалій, яка активно будує кар'єру в країні-агресорі РФ. Артистка мало не впала перед росіянами на червоній доріжці. Вона виступала на концерті на честь Йосипа Кобзона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ