Today.ua

Кімнатні квіти для справжнього щастя: Топ-3 найкращі рослини для дому

Фахівці з фен-шуй назвали 3 кімнатні рослини, які повинні бути в кожному будинку. Справа в тому, що ці квіти справжні універсальні чарівники, які залучають в будинок і в життя господарів здоров'я, довголіття, сімейну ідилію, взаєморозуміння, любов, достаток і успіх у всіх починаннях.

Герань (пеларгонія)

Пеларгонія – ця ароматна рослина є незмінним атрибутом підвіконь більшості наших співвітчизників. Особливо цінується герань за яскраве і тривале цвітіння. Більш того, в цей період квітка чинить самий сильний вплив на все, що її оточує. Власники рослини починають відчувати себе енергійнішими і сильнішими, з'являється творче натхнення, що дозволяє вирішувати безліч труднощів швидко і легко. До того ж, запах пеларгонії має цілющі властивості і очищає повітря.

Фікус

Ця квітка нейтралізує будь-який негатив, спрямований у бік господаря будинку від недоброзичливців. Якщо добре доглядати за рослиною, то проблем зі здоров'ям і у фінансовій сфері не буде ніколи. Не ставте тільки фікус в зоні шлюбу, щоб не внести в цю сферу свого життя дисонанс.

Мирт

Це деревце з дрібними глянцевими листочками і мініатюрними білими квітками по праву вважається оберегом домашнього гніздечка. Якщо ви мрієте про міцний шлюб, заснований на взаємній любові та повазі, то миртове дерево обов'язково має поселитися у вашому домі. До того ж рослина очистить ваше житло від негативу, зміцнить імунітет всіх домочадців і приверне фінансовий достаток.

Можливо, вам буде цікаво дізнатися, які кімнатні квіти допомагають нормалізувати сон і позбутися безсоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ