Today.ua

Кличко в новій масці: на який слоган замінив мер Києва знамените «Вистачить шастати»

Столичний градоначальник Віталій Кличко став зіркою Instagram завдяки масці з написом «Досить шастати». Флешмоб підхопили десятки користувачів соцмереж. І ось, мер Києва придумав новий слоган і помістив його на свою нову захисну маску. Цікаво, чи підтримає втомлений від карантину і скучивший за роботою і нормальним життям український народ ще один цікавий флешмоб від екс-боксера?

Віталій Кличко опублікував у своєму мікроблозі в Instagram нове фото, на ньому градоначальник славного міста Києва позує в чорній захисній масці з написом «Шастай обережно»

У коментарі до світлини спортсмен і політик закликав громадян своєї країни, бути обережними і не забувати про дотримання правил безпеки. Карантин хоч і пом'якшили, але коронавірусна інфекція все ще продовжує свою ходу. Кличко впевнений, що все це можна перемогти, якщо бути пильним.

Передплатники сторінки Віталія Кличка підтримали його заклик, багато людей висловили думку, що вважають його кращим мером столиці України. Дехто навіть запропонував екс-боксеру нокаутувати коронавірус.

Не обійшлося і без здорової і конструктивної критики: «Ця маска - погана ідея, медичні маски зроблені зі спеціальної електростатичної тканини, до волокон якій віруси липнуть і застрягають. А також це означає, що чорні ганчірки, неопрены та ін з звдачей фільтрації повітря від вірусів не допомагають! Використовуйте будь ласка правильну захист!», «А ви розумієте, навіщо розвинені країни впроваджують карантин ?, бо мені здалося, що у нас карантин заради карантину»

На жаль, на ці зауваження Віталій Кличко поки ніяк не відреагував, залишивши коментарі передплатників без уваги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталій Кличко почав дружити з Петром Порошенко проти Володимира Зеленського. У чому полягає складна комбінація політиків?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ