Today.ua

Кличко зробив гучну заяву про свою кар'єру

Знаменитий український боксер Володимир Кличко зробив гучну заяву з приводу свого можливого повернення на ринг. Нагадаємо, Володимиру Кличку пропонували контракт на 120 мільйонів доларів за три боя. Незабаром з'явилася інформація, що команда українця зробила цікаву пропозицію колишньому чемпіонові світу американцю Шеннону Бріггсу, але до офіційних переговорів справа так і не дійшла.

«Я прийняв рішення припинити боксувати і переключитися на іншу сферу. Я ніколи не вигравав так багато, як після поразки Ентоні Джошуа. У мене було багато перемог, але те, що я усвідомив після бою на "Уемблі", важливіше будь-якого успіху. Я звик думати, що невдача — це не вихід. Сьогодні я знаю, що пристрасна поразка — це шлях розвитку. Зараз моє поле битви відрізняється, і я сфокусований на своїй другій кар'єрі — отриманні докторського ступеня і викладанні», — заявив боксер Володимир Кличко.

Раніше колишній чемпіон світу за версіями WBO, IBF, IBO і WBA у суперважкій вазі Володимир Кличко ледь не загинув під час відпочинку в Іспанії.

https://streamable.com/f65q2

На борту орендованій яхти, на якій 43-річний Володимир Кличко разом з рідними і друзями прямував з Мальорки на Ібіцу, спалахнула пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ