Today.ua

“Клеопатра“: Дочка Моніки Беллуччі у прозорому вбранні та з єгипетськими стрілками наробила галасу в Мережі

Старша дочка відомої італійської актриси Моніки Беллуччі останнім часом прикрасила кілька обкладинок модних журналів. На цей раз її обличчя красується на титульній сторінці турецького Vogue.

Знімком поділилася в особистому обліковому записі в Інстаграм горда матуся, яка відзначила, що її донька стала головною героїнею нового випуску глянцю.

У кадрі 18-річна Діва Кассель постала у дуже цікавому та неординарному образі. Вона була одягнена в легку літню сукню на тонких бретельках у білизняному стилі, з трендовими вирізами на грудях і в прозорій ніжній накидці з манжетами і воланами. Її шию прикрасило трендове намисто-чокер у вигляді двоголової змії, а на пальці красувалося відповідне кільце.

Але вся увага була прикута до обличчя дівчини. Дочка Моніки Беллуччі та Венсана Касселя виглядала неординарно з макіяжем у єгипетському стилі – подібні стрілки могли прикрашати саму Клеопатру. Візажисти намалювали їй масивні стрілки, що імітують зображення очей із намальованими віями.

Однак не всі користувачі соціальних мереж залишилися задоволеними зовнішнім виглядом дівчини. Одні фоловери відзначають, що макіяж псує дівчину, інші, що за такі фото модель могла б засудити видання.

"Дочка своєї матері", "Фото настільки жахливе, що я подала б до суду, якби була на її місці. Ржунімагу", "Вона груба, природна, невинна, екзотична красуня, як і її мати", "Цей макіяж жахливий", - пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, 18-річна донька Моніки Беллуччі у сукні з декольте до талії викликала фурор на нових фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ