Today.ua

Київстар запустив послугу, яка контролює майно абонентів

Київстар запустив нову охоронну послугу для автомобілістів - автотрекінг. Ця система включає в себе GPS-маяк і трекер, які здатні контролювати і забезпечити безпеку вашого автомобіля зі смартфона. Багатьом клієнтам компанії такий сервіс може стати корисним.

Автотрекер від компанії Київстар - найкращий в Україні. Він працює скрізь, де є покриття одного з найбільшого мобільного оператора.

У комплекті додається безкоштовний додаток, яке працює і на айфонах, і смартфонах. Його необхідно завантажити на ваш смартфон (iOS або Android). Повідомлення надходять в додаток з допомогою SMS або вхідних дзвінків залежно від типу повідомлення. Завдяки йому клієнт Kyivstar зможе відслідковувати стан свого автомобіля в цілодобовому режимі.

Ви оперативно отримаєте сигнал про включення запалювання; про удар автомобіля; про початок руху; про відсутність сигналу.

GPS-маяк допоможе відшукати автомобіль у разі викрадення. Він не вимагає підключення до бортової системи автомобіля; працює автономно до 4 років; не сканується завдяки роботі в режимі «пінгу»; відправить повідомлення з інформацією про місцезнаходження автомобіля в режимі «Погоня».

Заглушити сигнал трекера і GPS-маяка не можна. Як тільки хтось спробує це зробити одним з найпоширеніших серед злочинців способів, наприклад, з допомогою генератора перешкод, пристрій знову-таки відправить вам сповіщення.

Раніше компанія Київстар запустила послугу охорони нерухомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ