Today.ua

Київстар продовжує обманювати своїх клієнтів

Київстар, один з найбільших мобільних операторів в Україні, потрапив у новий скандал. У багатьох клієнтів Kyivstar просто випаровуються гроші з рахунку, на що оператор дає лише відмовки.

Один з клієнтів описав історію шахрайства Київстар у Facebook. За його словами, мобільний оператор Kyivstar нахабно "розводить" людей. Клієнт поповнив рахунок, а в результаті виявилося, що грошей недостатньо.

Мобільний оператор так і не зміг пояснити абоненту, куди зникли його гроші.

Друой клієнт також описав історію шахрайства Київстар. За його словами, мобільний оператор Kyivstar тарифікує інтернет-трафік додатків, з яких трафік не тарифікується. Оператор гарячої лінії повідомив, що вони знають про проблему (але абонентам це знати, мабуть, не обов'язково). Співробітники технічної підтримки Kyivstar запропонували своєму клієнтові перейти на більш дорогий тарифний план за 225 гривень замість 150 грн. Але клієнт Київстар вважає, що це вже шахрайство.

За словами українця, Київстар визнав свою помилку, а навіть примудрився послатися на інформування про проблему тримісячної давності.

Нагадаємо, Київстар почав надавати безкоштовні послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ