Today.ua

Київстар змінить старий телефон на новий

На сайті українського оператора мобільного зв'язку з'явилася нова функція «trade-in». У країнах Заходу ця послуга дуже популярна, тепер вона працюватиме і у нас. Будь-який користувач може в режимі онлайн поміняти старий телефон на новий, заощадивши кругленьку суму.

Заміна старої техніки на нову проводиться в Україні вже досить давно. Але сучасні реалії диктують нам свої правила. Під час жорсткого карантину людям заборонено зайвий раз виходити з дому, тому Київстар вирішив зробити послугу trade-in доступною в онлайн-режимі.

Поки українці знаходяться в самоізоляції, вони можуть зайти на офіційний сайт мобільного оператора Київстар, знайти зручний і зрозумілий онлайн-калькулятор, за допомогою якого підрахувати вартість свого старого смартфона.

Майте на увазі, що обміняти в рамках послуги trade-in можна тільки апарат, який був випущений не пізніше, ніж шість років тому. На жаль, але більш старі моделі в Київстар поміняти на новенький гаджет не вийде.

Також не забудьте знайти модель смартфона, який ви хотіли б придбати. Відніміть від його вартості суму, яку вам показав калькулятор, - тепер ви знаєте, скільки приблизно заплатите за покупку, якщо скористаєтеся новою послугою від Київстар. Наприклад, якщо ваш старий телефон оцінюється в 2 тисячі гривень, а новий ви хочете за 5 тисяч. То за покупку ви заплатите 3 тисячі гривень.

Коли карантинні заходи в Україні будуть скасовані, ви зможете здійснити обмін вашого старого телефону на новий, прийшовши в найближчий магазин Київстару в своєму місті. Не забудьте взяти з собою документи, що підтверджують особу, та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, Київстар на час загального карантину запропонував українцям ряд дуже корисних послуг. Чим порадував мобільний оператор своїх абонентів на цей раз?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ