Today.ua

Кетрін Зета-Джонс стала білявкою та вразила короткою стрижкою

Американська актриса Кетрін Зета-Джонс завдяки кар'єрі в кіно змінила безліч образів. І цей раз не став винятком. Артистка похвалилася, як вона виглядає з білим кольором волосся та короткою стрижкою.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Кетрін Зета-Джонс опублікувала серію фотографій, зроблених під час зйомок у новому проекті.

Після фурору в картині "Уенсдей" 53-річна зірка поспішила представити свій наступний серіал - "Скарб нації: Край історії" - пригодницький телесеріал, розроблений для потокового сервісу Disney+ і продовження серії фільмів "Скарб нації". Разом із зіркою фільмів про Зорро у картині також зіграли Лізетт Олів'єра, Джастін Барта та Харві Кейтель.

У кадрі дружина Майкла Дугласа постала у несподіваному образі, кардинально змінивши зачіску. Вона виглядала чудово з каре в кольорі блонд - волосся укладене на рівний проділ, а кінці підкручені всередину.

На особливу увагу заслуговує також образ артистки в стилі сафарі. Її вибір упав на світлий піджак, штани, сорочку, завершивши образ чарівною хусткою на шиї.

Нагадаємо, 53-річна Кетрін Зета-Джонс у сукні з декольте до пупка здійснила рідкісний вихід у світ із красенем-сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ