Today.ua

Кейт Міддлтон у жакеті королівського кольору від Chanel вийшла у світ із чоловіком: фото пари

Кейт Міддлтон вийшла у світ разом зі своїм чоловіком, принцем Вільямом. Обраниця майбутнього короля Великобританії продемонструвала свій витончений смак. Вона підібрала стильний брендовий жакет королівського синього кольору.

Принц та принцеса Уельські відвідали лондонську арену Copper Box, розташовану в Олімпійському парку королеви Єлизавети. Вони взяли участь у заході Coach Core, який відзначає своє 10-річчя. Королівський фонд запустив цю програму у відповідь на лондонські заворушення, а також щоб зробити внесок у збереження ідеалів Олімпійських та Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні. Благодійна організація за період роботи підтримала понад 750 молодих людей із неблагополучних сімей. Наразі вона працює на 17 різних майданчиках по всій країні.

Кейт Міддлтон виглядала ефектно у модному вбранні. Її Високість одягнулася в костюм, що складався із чорних блузи та штанів, а також жакета насиченого синього кольору, який називають королівським. Вона віддала перевагу французькому бренду Chanel.

Вбрання герцогині Кембриджської доповнили класичні замшеві чорні туфлі на шпильці. Кейт не стала перевантажувати образ аксесуарами. Вона прикрасила вуха лаконічними сережками, а шию - тонким ланцюжком з кулоном. На руці багатодітної матері красувалася обручка з діамантами.

Міддлтон зробила улюблену зачіску у романтичному стилі. Її волосся було завите легкими локонами, а риси обличчя підкреслив ніжний макіяж.

Обраниця спадкоємця британського престолу перебувала у чудовому настрої. Вона часто посміхалася, спілкуючись з людьми. Якоїсь миті Кейт виявила ніжність щодо Вільяма і дбайливо поклала руку йому на спину.

Минулого тижня Кейт Міддлтон постала в трендовому червоному жакеті. Принцеса зі сльозами звернулася до британців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ