Today.ua

Кейт Міддлтон у білій сукні-кейпі затьмарила всіх на прийомі у Букінгемському палаці

Учора новий король Англії організував свій перший прийом у Букінгемському замку з нагоди візиту президента Південної Африки Сиріла Рамафоса. Вперше за останні три роки члени королівської родини змогли вдягнути свої найкращі вбрання, коштовності, корони та тіари. Найяскравіше блищала Кейт Міддлтон – дружина принца Вільяма.

Особливу увагу привернула принцеса Уельська, яка обрала ідеальне біле вбрання, нагадавши наречену. Перед гостями Кейт Міддлтон з'явилася в довгій білі сукні з рукавами кейп і прикрасами на плечах від Jenny Packham, в якій вона раніше не з'являлася на публіці. Його вартість становить понад 5 тисяч доларів (184 тис. грн).

Образ дружина принца Вільяма завершила своєю улюбленою тіарою "Вузлики Любові"; сережками принцеси Діани, білим клатчем Alexander McQueen, перловим браслетом покійної королеви Єлизавети II та туфлями на підборах від Gianvito Rossi.

Загалом на урочистому банкеті були присутні 163 особи, включаючи високопоставлених політиків. У меню були представлені різні страви та напої, наприклад, рулет з Віндзорського фазану з артишоками; камбала на грилі з соусом з лісових грибів та трюфеля; морква шантани, кейл зі смаженим мускатним гарбузом; та дорогі вина.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон одягла сукню у складку, щоб прикрити живіт після новин про четверту вагітність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ