Today.ua

Кейт Міддлтон показала, як стильно носити трикотажний костюм зі спідницею

Трикотажні костюми зі брюками та спідницями – хіт вже не першого сезону. Їх носять майже цілий рік - навесні з лоферами або кросівками, восени з тренчами та взимку з пальто та пуховиками. Під час своєї останньої появи Кейт Міддлтон показала, як стильно можна носити спідничний костюм в рубчик.

Минулого тижня принцеса Уельська посадила дерево для ініціативи Зеленого навісу королеви на честь покійної королеви Єлизавети II у Вестмінстерському абатстві. Її Королівська Високість посадила дику вишню у дворі Діни, приєднавшись до заходу Queen's Green Canopy (Зеленого навісу королеви), в рамках якого посадили понад мільйон дерев по всій Великій Британії.

На публіці Кейт Міддлтон з'явилася у чарівному вбранні. Її вибір упав на водолазку та спідницю в рубчик із мериносової вовни від британського бренду Iris & Ink Ernestine. Трикотажний костюм принцеса обрала у дуже гарному кольорі – Forest Green.

Поверх вона накинула своє старе зелено-синє пальто в клітку із золотими ґудзиками від Holland Cooper, в якому вона вперше вийшла в світ у листопаді 2021 року. Також вона одягла темно-сині замшеві чобітки від Gianvito Rossi та золоті сережки з перлинами.

Нагадаємо, Піппа та Кейт Міддлтон у бордових пальтах зробили рідкісний вихід разом - дві красиві сестрички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ