Today.ua

Кейт Міддлтон одягла наймодніший аксесуар 2023 року

Кейт Міддлтон вийшла заміж за британського принца, незважаючи на те, що її батьки не були ні знаттю та не мали королівської крові в родині. Після історії з принцом Чарльзом і принцесою Діаною, у монаршому сімействі відбулися зміни щодо вибору партнерів для спадкоємців. І ось тепер, "простолюдинка" вносить зміну до модних правил.

Вже багато років дружина принца Вільяма виступає за розумне споживання та захист довкілля. Кейт Міддлтон дуже часто з'являється на публіці в одному й тому самому одязі. Носить одні чоботи десятиліттями, і з'являється в тих самих сукнях, лише додаючи нові аксесуари або перешиваючи їх.

Цими днями принц і принцеса Уельські з'явилися на церемонії нагородження головної британської кінематографічної нагороди BAFTA. Дивно, але 40-річна невістка короля Англії одягла сукню, в якій вже відвідувала цю премію три роки тому.

Вибір Кейт Міддлтон упав на білосніжну сукню від Alexander McQueen у грецькому стилі. Було змінено лише лінію плечей. Також Її Високість додала у свій образ наймодніший аксесуар 2023 - високі рукавички. Королівська особа носила оксамитові рукавички, які дизайнери радять поєднувати практично з усім.

Рукавички – не єдине, на що звернула увагу публіка. "Простолюдинка" Кейт відмовилася від діамантів, одягнувши сережки, куплені в масмаркеті - у магазині Zara за 18 фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 790 грн.

Також Кейт Міддлтон одягла нюдові туфлі на підборах і взяла маленьку сумочку-футляр.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Vogue (@voguemagazine)

Нагадаємо, Тіна Кароль у сексі-сукні прикрасила червону доріжку на міжнародному кінофестивалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ