Today.ua

Кейт Хадсон показала сукню, яка створить талію навіть там, де її немає

Немає ідеальної фігури, і кожна представниця прекрасної статі хотіла б щось підправити у своїй фігурі. І не обов'язково заради цього звертатись до пластичних хірургів, достатньо знати, як правильно підбирати одяг.

Наприклад, американська актриса Кейт Хадсон показала, як за допомогою вирізів на сукні створити талію там, де її немає.

У Лос-Анджелесі 17 січня відбулася прем'єра нового комедійного фільму "Покерфейс", яку відвідала Кейт Хадсон разом зі своїм чоловіком Денні Фудзікава.

Для виходу у світ дочка Голді Хоун вибрав облягаючу темно-синю оксамитову сукню з довгими рукавами. Збоку модель має складання, а на одній стороні на талії ромбовидний виріз, завдяки чому талія актриси здається тонкою. А ось розріз на спідниці дозволив візуально подовжити ноги зірки.

Вбрання Кейт Хадсон доповнила високими білими чоботами-козаками на невеликому каблучці, масивними сережками-кільцями, великим кільцем та яскравим макіяжем.

Окрім того, що вирізи на талії допомагають скоригувати фігуру та створити талію там, де її немає, це ще й тренд 2023 року. Бренди роблять вирізи в найнесподіваніших місцях і різних форм і розмірів.

Нагадаємо, Олена Зеленська показала, із чим стильно носити українську вишиванку. Перша леді України одягла широкі штани зі стрілками та трендові сережки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ