Today.ua

Катя Осадча розповіла про вагітність та показала несподіване фото

Народи дитину один раз і тебе весь час підозрюватимуть у вагітності – зірки знають це на власному досвіді. Так відбувається з Кейт Міддлтон, яку вже більше двох років підозрюють у четвертій вагітності, і з Катею Осадчою. Ведуча, нарешті, дала чітку відповідь на питання, що цікавить шанувальників, і показала фото.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Катя Осадча ініціювала відповіді на запитання шанувальників. Багато хто питав, як зірка справляється зі стресом, як їй вдається виглядати такою стрункою, і чи вагітна вона насправді.

Напевно, думки про четверту вагітність незмінної ведучої шоу "Світське життя" засіли в головах фанатів після того, як Юрій Горбунов обмовився, що в їхній родині може скоро з'явиться малюк. Підливала олії у вогонь сама Катя Осадча, яка останнім часом носить лише об'ємні речі, які приховують її живіт.

І так, на запитання шанувальника, чи чекає зірка на поповнення, вона коротко і ясно відповіла: "Ні". При цьому вона опублікувала фото, на якому її кофта відстовбурчується так, ніби у неї є животик.

Відповідаючи на запитання фанатів, Катя Осадча також розкрила секрет своєї стрункості, зізнавшись, що не займається спортом. Однак одним способом їй схуднути все ж таки вдалося:

"Стрес вбиває апетит. У перші дні війни я схудла на 5 кг і вони вже не повернулися".

Нагадаємо, Катя Осадча в сімейному колі привітала українців з Різдвом: "Ми вже не чекаємо на диво..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ