Today.ua

Катя Осадча показала три найкрасивіші вишиванки зі своєї колекції

Катя Осадча у соцмережах приєдналася до святкування Дня вишиванки та показала рідкісні фото зі своєю родиною.

В особистому обліковому записі в Інстаграм незмінна ведуча програми "Світське життя" поділилася серією фотографій, показавши себе, свого чоловіка та дітей у традиційних українських вишиванках, зазначивши, що вишиванка доречна не лише один день на ріку, а на будь-яке свято.

"Без вишиванки немає свята", - зазначила вона на фото зі своєю родиною, зробленому під час святкування Різдва. "Три свята, три вишиванки", - підписала вона фото із сином Іваном. "І вишиванка з актуальним меседжем", - прокоментувала ведуча на фото, на якому позує у сучасній вишиванці із військовою тематикою.

В обліковому записі вона також опублікувала серію фото, зроблених у саду її розкішного заміського будинку від Києва. Вишиванку, яку вона одягла, Катя Осадча придбала в українського бренду, який створює одяг за старовинними техніками вручну, а також прикраси, які є реплікою автентичних українських прикрас.

"Ми одягаємо вишиванку коли добре і коли не дуже, коли ми в піднесеному настрої і коли зовсім ні. Але вишиванка зігріє і поверне до витоків, розставить все на місця і покаже напрям руху, що все, що ми робимо заради цього самого генетичного коду, коду пращурів, що закладали в вишивку знаки і оберіги, всю лють і надію і все те, що ми виборюємо зараз, - зазначила Катя Осадча. - Я неймовірно пишаюсь всіма українцями, що повертають традиції, повертають старовинні техніки, відтворюють строї і прикраси".

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

Нагадаємо, Катя Осадча на День матері показала фото свого старшого сина-красеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ