Як смачно та швидко приготувати картоплю? Над цим замислюються усі господині. Пропонуємо вам скуштувати чудовий осінній рецепт страви, яка підійде як на обід, так і на вечерю. Використовувати можна будь-які овочі, що є у холодильнику. Готується все у сковороді, а виходить дуже смачно.
Картопля з овочами на сковороді – рецепт
У рецепт можна додати помідори, гриби, баклажан або інший улюблений овоч.
Складові:
- 800 г картоплі
- Цибулина
- 2 зубчики часнику
- Болгарський перець
- Кабачок
- Молота паприка до смаку
- Сіль на смак
- Чорний перець на смак
- 100 г чедера чи іншого сиру
- Невеликий пучок кропу
Соус:
- 4 ст. л. густої сметани
- Жменя кропу
- 1 зубчик часнику
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування:
- Ставимо відварювати картоплю, воду солимо до смаку.
- У сковороді обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю та дрібно нарізаний часник до м'якості.
- Додаємо в сковороду нарізаний болгарський перець і обсмажуємо пару хвилин.
- Додаємо нарізаний півкільцями кабачок, спеції, сіль та перець на смак та обсмажуємо до м'якості овочі.
- Потім виймаємо зі сковороди овочі, туди висипаємо картоплю і обсмажуємо її з усіх боків.
- Повертаємо в сковороду овочі та акуратно перемішуємо вміст. Зверху посипаємо дрібно нарізаним сиром, готуємо під кришкою, доки не розплавиться.
- Наприкінці прикрашаємо дрібно нарізаним кропом.
- Для приготування соусу сметану змішати з дрібно нарізаним кропом, видавленим зубчиком часнику, сіллю та перцем.
- Подаємо картоплю гарячою разом із соусом.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного.
Пропонуємо вам також спробувати приготувати млинці з нічого – смачний та простий рецепт десерту без яєць та молока.