Today.ua

Картопляна запіканка з грибами на сковорідці: смачна вечеря за 15 хвилин

Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб нагодувати всю сім'ю? Приготуйте картопляну запіканку з грибами на сковорідці. Швидко, просто, ситно і дуже смачно!

Картопляна запіканка з грибами на сковорідці

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Гриби та цибулю нарізати невеликими кубиками. Цибулю обсмажити на олії до прозорості. Всипати гриби, обсмажувати до випаровування вологи і легкої рум'яності. Посолити і поперчити за смаком. Поставити остигати.

Картоплю очистити від шкірки, натерти на крупній тертці.

Додати до картоплі половину тертого сиру, сіль, спеції, подрібнений часник. Перемішати до однорідності маси.

Сковороду з товстим дном розігріти на вогні, влити рослинну олію. За допомогою лопаточки розрівняти по дну половину сирно-картопляної маси, зверху викласти грибну начинку, посипати тертим сиром.

Поверх грибів викласти другу половину картоплі, розрівняти.

Накрити сковороду кришкою і готувати на невеликому вогні хвилин 20 – 25. Потім за допомогою тарілки перевернути запіканку і обсмажити з іншого боку.

Готову картопляну запіканку з грибами викласти на велике блюдо, розрізати на порційні шматочки, як торт. Подавати до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Якщо ви любите швидкі рецепти, то спробуйте також приготувати до вечері картопляну запіканку в мікрохвильовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ