Today.ua

Карантин – не привід погано виглядати: ТОП-3 зачіски, щоб бути красивою вдома

Жінка повинна виглядати доглянутою і привабливою 24 години на добу. Безумовно, в умовах загального карантину не хочеться напружуватися і навіть лінь розчісуватися. І все ж, фахівці рекомендують дамам взяти себе в руки і не лякати коханих чоловіків "снопом сіна" на голові. Тим більше, що привести себе в порядок можна за 5 хвилин.

1. Для створення цієї зачіски вам знадобиться гребінець і дві гумки. Відокремте дві невеликі пасма біля скронь. Інші волосся зберіть в хвіст і скріпіть гумкою. Два локони теж об'єднайте у хвіст на потилиці за допомогою другої гумки. Протягніть тонкий хвостик через верх над гумкою. А потім просуньте великий хвіст через низ наверх і розпустіть волосся, знявши гумку.

2. Другий варіант домашньої укладки дозволить вам надійно закріпити волосся, щоб воно не бруднилося під час домашньої роботи. Зберіть в хвіст частину волосся на маківці, розділіть їх на дві половини і кожну скрутіть в джгут, потім об'єднайте дві спіралі в одну. Закрутіть в «гульку». Потім зберіть решту волосся, теж розділіть на дві половини і кожну оберніть навколо вже готового верхнього пучка. Закріпіть зачіску красивою гумкою, шпильками або невидимками.

3. Це, мабуть, найпростіший вид домашньої укладки, але результат приголомшливий. Вам знадобиться гребінець, три гумки або шпильки. Розділіть волосся на три приблизно рівні частини. Кожну закрутіть в тугу спіраль і оберніть навколо основи в джгут. Зафіксуйте гумкою і трохи распушіть.

Нагадаємо, раніше фахівці запропонували дівчатам 3 прості укладки, які приховають не зовсім прилеглі вушка і додадуть образу привабливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ