Today.ua

Капуста та два яйця: рецепт швидкого пирога на сковороді із простих продуктів

Немає нічого простішого, ніж перемішати інгредієнти та приготувати страву на сковороді. Пропонуємо вам спробувати цей простий рецепт капустяного пирога, на приготування якого знадобиться всього кілька хвилин, а задоволеними залишаться усі члени родини.

Капустяний пиріг на сковороді – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Капусту потрібно нашаткувати максимально дрібно. Це можна зробити за допомогою спеціального блендера, терки чи ножем.
  2. Нашатковану капусту слід руками трохи пом'яти, щоб овоч дав сік і став м'якшим.
  3. До капусти додаємо два яйця, сіль та перець – перемішуємо.
  4. Просіяне борошно додаємо до капусти, туди ж кунжут і перемішуємо.
  5. На сковороді розігріваємо вершкове масло, зменшуємо вогонь нижче середнього і виливаємо наше капустяне тісто і розподіляємо рівномірно по поверхні.
  6. Готуємо під кришкою протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. За допомогою тарілки перевертаємо наш капустяний пиріг та обсмажуємо другий бік ще 10 хвилин.
  7. Подавати можна зі сметаною.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати брауні за 5 хвилин у чашці - рецепт швидкого десерту до кави та чаю в мікрохвильовій печі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ