Немає нічого простішого, ніж перемішати інгредієнти та приготувати страву на сковороді. Пропонуємо вам спробувати цей простий рецепт капустяного пирога, на приготування якого знадобиться всього кілька хвилин, а задоволеними залишаться усі члени родини.
Капустяний пиріг на сковороді – рецепт
Складові:
- 300 г капусти
- 2 яйця
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. рослинної олії
- Кунжут
- Сіль на смак
- Чорний мелений перець на смак
Спосіб приготування:
- Капусту потрібно нашаткувати максимально дрібно. Це можна зробити за допомогою спеціального блендера, терки чи ножем.
- Нашатковану капусту слід руками трохи пом'яти, щоб овоч дав сік і став м'якшим.
- До капусти додаємо два яйця, сіль та перець – перемішуємо.
- Просіяне борошно додаємо до капусти, туди ж кунжут і перемішуємо.
- На сковороді розігріваємо вершкове масло, зменшуємо вогонь нижче середнього і виливаємо наше капустяне тісто і розподіляємо рівномірно по поверхні.
- Готуємо під кришкою протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. За допомогою тарілки перевертаємо наш капустяний пиріг та обсмажуємо другий бік ще 10 хвилин.
- Подавати можна зі сметаною.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також приготувати брауні за 5 хвилин у чашці - рецепт швидкого десерту до кави та чаю в мікрохвильовій печі.