Капуста та два яйця: рецепт швидкого пирога на сковороді із простих продуктів

Автор: Анастасия Березовская

Немає нічого простішого, ніж перемішати інгредієнти та приготувати страву на сковороді. Пропонуємо вам спробувати цей простий рецепт капустяного пирога, на приготування якого знадобиться всього кілька хвилин, а задоволеними залишаться усі члени родини.

Капуста та два яйця: рецепт швидкого пирога на сковороді із простих продуктів - today.ua

Капустяний пиріг на сковороді – рецепт

Складові:

  • 300 г капусти
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Кунжут
  • Сіль на смак
  • Чорний мелений перець на смак

Капуста та два яйця: рецепт швидкого пирога на сковороді із простих продуктів

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину

Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Капусту потрібно нашаткувати максимально дрібно. Це можна зробити за допомогою спеціального блендера, терки чи ножем.
  2. Нашатковану капусту слід руками трохи пом'яти, щоб овоч дав сік і став м'якшим.
  3. До капусти додаємо два яйця, сіль та перець – перемішуємо.
  4. Просіяне борошно додаємо до капусти, туди ж кунжут і перемішуємо.
  5. На сковороді розігріваємо вершкове масло, зменшуємо вогонь нижче середнього і виливаємо наше капустяне тісто і розподіляємо рівномірно по поверхні.
  6. Готуємо під кришкою протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. За допомогою тарілки перевертаємо наш капустяний пиріг та обсмажуємо другий бік ще 10 хвилин.
  7. Подавати можна зі сметаною.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати брауні за 5 хвилин у чашці - рецепт швидкого десерту до кави та чаю в мікрохвильовій печі.