Today.ua

Камалія показала фото схудлого після розлучення чоловіка

Камалія показала перше фото чоловіка після розлучення. Пара роз'їхалася і тепер мешкає окремо.

Нещодавно українська співачка повідомила, що вона розлучається з чоловіком і її доньці житиму з батьком у Лондоні. Сама ж артистка повернулася до України. Вона зазначила, що як тільки в її рідній країні запрацюють нормально школи (у очному форматі) вона одразу привезе Арабеллу та Мірабеллу назад.

Але зараз дівчатка живуть із татом, який розважає їх як може. Так, у свято 1 травня зіркова родина вирушила до кінотеатру на показ фільму "Брати Супер Маріо в кіно".

"Новий спосіб відсвяткувати перший день травня - сімейний перегляд фільму про сантехніків Братів Супер Маріо. Як же я сумую за вами", - зазначила в публікації Камалія.

В особистому обліковому записі в Інстаграм співачка опублікувала фото свого колишнього чоловіка, пакистанського мільярдера Захура та дочок-близнючок. Однак користувачі, підписані на обліковий запис Камалії, звернули увагу, що Мохаммед сильно схуд і виглядає не таким щасливим як раніше - він схуд і змарнів.

"Камалія, вас поруч не вистачає ... навіть чоловік без вас якийсь тьмяний", "Якесь фото нецікаве без вас", "Мені здається, що ваш Захур схуд. Він, швидше за все, сумує за Камалією", " Час розставить усе на свої місця. Нехай дівчатка здобудуть освіту", "Сумні очі у дівчаток", "На фото тато такий гордий за дочок. Камалії не вистачає, але це тимчасово", - пишуть у коментарях фанати.

Нагадаємо, Камалія заінтригувала спільним фото з чоловіком-мільярдером після новин про розлучення: "Вже помирилися?"

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ