Today.ua

Як стильно носити льон, щоб не виглядати як “тітка“: топ найбільш трендових речей 2023 року

Не всі вміють носити лляні речі, щоби не виглядати як "тітка". Стилісти розповіли, які речі із льону обрати у 2023 році, щоб бути у тренді.

Як стильно носити льон у 2023 році?

Льон – чудовий матеріал, який ідеально підходить на літо. Він добре пропускає повітря, вбирає вологу і блискавично висихає. Залежно від якості він приємний до тіла, але іноді сильно мнеться, що може сподобатися не всім.

Стилісти запевняють, що лляна сорочка – незайменний літній атрибут. Обирати потрібно подовжену модель вільного фасону з короткими, довгими або подовженими рукавами, які теж повинні бути вільними. Носити лляну сорочку можна поверх верху від купальника або топа, застебнувши на один ґудзик посередині, або як другий шар - на майку.

Лляна сукня актуального фасону – теж незамінна річ на літо. Обирати можна як нейтральні, базові відтінки, так і додати трохи кольору, віддавши перевагу яскравому помаранчевому, рожевому, червоному або зеленому відтінку. Найкраще лляне плаття буде виглядати в комплекті з плетеними сандалями, сумкою з рафії, трендовими аксесуарами та сонцезахисними окулярами.

Льняний костюм-двійка/трійка, що складається із шортів або бермудів, жилета та піджака - те, що потрібно кожній жінці. Вся краса в тому, що всі ці три речі можна носити окремо. Він ідеально поєднується із сандалями, в'єтнамками, мюлями, лоферами та взуттям на підборах.

Нагадаємо, ми показували шість найстильніших моделей лляних суконь на літо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ