Today.ua

Як старша сестра: реперша Alyona Alyona показала, як виглядає її молода мама

Українська реперша Alyona Alyona поділилася рідкісними фото зі своєю мамою. Підписники залишилися під враженням, наголошуючи, яка молода та гарна у зірки мама.

В особистому обліковому записі виконавиця опублікувала серію фотографій, на якій постала разом з красивою жінкою, якою виявилася її мама.

"У різні періоди життя зі мною була мама. Я завжди могла з нею поговорити, мама завжди показувала мені дорогу до Бога. Чим доросліше я ставала, тим більше я розуміла ті чи інші вчинки матері. Я думаю, що наша історія не найчистіша та найбездоганніша, але так круто жити життя і розуміти, що все можна виправити, за все можна попросити пробачення, все можна пробачити й так ще багато років жити щасливими", - зазначила в публікації Alyona Alyona.

На інших фото співачка, справжнє ім'я якої Олена Савраненко, також зображена ще зовсім дитиною та випускницею школи. У публікації вона розповіла, що завжди дарує мамі квіти, а іноді навіть в'язані, які тато прибив у їхньому будинку на стінку.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Альона (@alyona.alyona.official)

Шанувальники захопилися опублікованими фотографіями, зазначивши, що мама зірки виглядає дуже молодо.

"Мама виглядає як старша сестра", "Ваша матуся дуже красива", "Мама така красива", "Які чудові фото", "Яка мама красива, виховала таку талановиту дівчинку", "А мамулька красуня", "У вас така гарна мама, з такою щирою усмішкою", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, реперша Alyona Alyona показала, як виглядала до популярності – її не впізнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ