Today.ua

Як сонечко: Кейт Міддлтон змінила жалобне вбрання на яскраво-жовту сукню з плісированою спідницею

Дружина принца Вільяма сьогодні вперше здійснила сольний вихід як принцеса Уельська. Її Високість Кейт Міддлтон виглядала неперевершено, остаточно розлучившись із жалобними вбраннями після похорону королеви Англії Єлизавети II.

5 жовтня дружина другого у черзі на трон відвідала Королівську лікарню графства Суррей, щоб дізнатися більше про підтримку, яку лікарня надає вагітним жінкам та молодим матерям.

40-річна принцеса Уельська одягла дуже яскраву жовту сукню від Karen Millen з плісованою спідницею, поясом на талії, фактурними рукавами та цікавою лінією декольте із чарівними виточками. Образ Кейт Міддлтон завершила темно-синіми замшевими туфлями та сумочкою в тон.

Волосся невістка короля Англії залишила розпущеним, підкрутивши його у красиві локони, а в макіяжі зробила акцент на очах.

"Ми всі знаємо, що вагітність, пологи, перші місяці та роки життя дитини можуть бути надзвичайно складними. Батьки часто почуваються самотніми і пригніченими в ці ранні роки. Ніхто не застрахований від того, що в цей час відчуватиме тривогу та депресію", – зазначила Кейт, яка народила трьох спадкоємців королівського престолу.

Кейт та Вільям виховують 9-річного принца Джорджа, який стоїть другим у черзі на трон, 7-річну принцесу Шарлотту та 5-річного принца Луї.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вперше вийшла в світ після похорону Єлизавети II у наймоднішому пальті на осінь 2022.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ