Today.ua

Як русалка: Сальма Хаєк у сукні-плісе з глибоким декольте засвітила головну перевагу своєї фігури

56-річна мексиканська актриса Сальма Хаєк, яка прославилася в Голлівуді, не перестає дивувати своїх численних шанувальників. Дружина французького мільярдера показала нове ефектне фото, виставивши напоказ головну перевагу своєї постаті.

Днями Сальма Хаєк вирушила на галасливу вечірку, організовану після таємної церемонії одруження пуерториканського співака Марка Ентоні та його молодої дружини-моделі. Подія відбулася у Майамі, а тому гості були одягнені у легкі вечірні сукні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Сальма Хаєк опублікувала знімок, зроблений прямо перед виходом. Артистка у всій красі показала своє вбрання для святкування.

"Зробила фото прямо перед тим, як сісти в машину і вирушити на святкування кохання моїх друзів - Марка Ентоні та Наді Феррейри", - зазначила Сальма Хаєк у публікації.

56-річна актриса позувала у довгій плісованій сукні з прозорою спідницею цікавого салатового відтінку у богемному стилі. Наряд із гарним блискучим рядком має глибоке V-подібне декольте, завдяки якому можна оцінити пишні форми зірки.

Нагадаємо, 56-річна Сальма Хаєк у бікіні та сукні-сітці засвітила свою фігуру у всій красі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ