Today.ua

Як приготувати млинці для напівфабрикатів: рецепт ідеального тіста

Не всі знають, як правильно приготувати тісто для млинців для напівфабрикатів і як їх потрібно обсмажувати на сковороді. Досвідчені господині поділилися своїми секретами.

Не зайвим буде мати в холодильнику власноруч приготовані млинці з начинкою. Все що потрібно, це посмажити страву на сковороді і подати до столу – смачно та швидко.

Як приготувати млинці для заморожування?

Млинці готуються без цукру, щоб усередину можна було загорнути як солодку, так і несолодку начинку. До того ж так блюдо буде кориснішим і можна буде використовувати джеми та мед після приготування.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо яйця, додаємо сіль та молоко - перемішуємо.
  2. Потроху вводимо борошно і замішуємо тісто так, щоб не було грудок.
  3. Додаємо олію і перемішуємо.
  4. Залишаємо тісто настоюватися 15-20 хвилин. І знову перемішуємо.
  5. Сковороду змащуємо олією, якщо сковорода хороша антипригарна, можна без олії. Добре розігріваємо та обсмажуємо млинці – приблизно по хвилині з кожного боку.
  6. У млинці, що остигли, додати начинку, згорнути конвертиками або трубочками і відправити в морозилку. Використовувати можна пластиковий контейнер або пакет.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати млинці "Три склянки" - найлегший і найсмачніший рецепт страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ