Як приготувати млинці для напівфабрикатів: рецепт ідеального тіста

Автор: Анастасия Березовская

Не всі знають, як правильно приготувати тісто для млинців для напівфабрикатів і як їх потрібно обсмажувати на сковороді. Досвідчені господині поділилися своїми секретами.

Як приготувати млинці для напівфабрикатів: рецепт ідеального тіста - today.ua

Не зайвим буде мати в холодильнику власноруч приготовані млинці з начинкою. Все що потрібно, це посмажити страву на сковороді і подати до столу – смачно та швидко.

Як приготувати млинці для заморожування?

Млинці готуються без цукру, щоб усередину можна було загорнути як солодку, так і несолодку начинку. До того ж так блюдо буде кориснішим і можна буде використовувати джеми та мед після приготування.

Інгредієнти:

Популярні зараз

Святослав Вакарчук прокоментував перевірку ТЦК після концерту “Океан Ельзи“ у Києві

Щоб утримати гривню від обвалу, Нацбанк стрімко розпродує валютний запас

Поранених бійців недоліковують у шпиталях і знову відправляють на фронт, - бойовий медик

В Україні продали державне підприємство, що входить до десятки найбільших світових видобувників титанових руд

  • 2 яйця
  • 300 мл молока
  • 7 ст. л. борошна
  • дрібка солі
  • 1 ст. л. рослинного масла

Спосіб приготування:

Як приготувати млинці для напівфабрикатів: рецепт ідеального тіста

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Збиваємо яйця, додаємо сіль та молоко - перемішуємо.
  2. Потроху вводимо борошно і замішуємо тісто так, щоб не було грудок.
  3. Додаємо олію і перемішуємо.
  4. Залишаємо тісто настоюватися 15-20 хвилин. І знову перемішуємо.
  5. Сковороду змащуємо олією, якщо сковорода хороша антипригарна, можна без олії. Добре розігріваємо та обсмажуємо млинці – приблизно по хвилині з кожного боку.
  6. У млинці, що остигли, додати начинку, згорнути конвертиками або трубочками і відправити в морозилку. Використовувати можна пластиковий контейнер або пакет.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати млинці "Три склянки" - найлегший і найсмачніший рецепт страви.