Не всі знають, як правильно приготувати тісто для млинців для напівфабрикатів і як їх потрібно обсмажувати на сковороді. Досвідчені господині поділилися своїми секретами.
Не зайвим буде мати в холодильнику власноруч приготовані млинці з начинкою. Все що потрібно, це посмажити страву на сковороді і подати до столу – смачно та швидко.
Як приготувати млинці для заморожування?
Млинці готуються без цукру, щоб усередину можна було загорнути як солодку, так і несолодку начинку. До того ж так блюдо буде кориснішим і можна буде використовувати джеми та мед після приготування.
Інгредієнти:
Популярні зараз
Святослав Вакарчук прокоментував перевірку ТЦК після концерту “Океан Ельзи“ у Києві
Щоб утримати гривню від обвалу, Нацбанк стрімко розпродує валютний запас
Поранених бійців недоліковують у шпиталях і знову відправляють на фронт, - бойовий медик
- 2 яйця
- 300 мл молока
- 7 ст. л. борошна
- дрібка солі
- 1 ст. л. рослинного масла
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця, додаємо сіль та молоко - перемішуємо.
- Потроху вводимо борошно і замішуємо тісто так, щоб не було грудок.
- Додаємо олію і перемішуємо.
- Залишаємо тісто настоюватися 15-20 хвилин. І знову перемішуємо.
- Сковороду змащуємо олією, якщо сковорода хороша антипригарна, можна без олії. Добре розігріваємо та обсмажуємо млинці – приблизно по хвилині з кожного боку.
- У млинці, що остигли, додати начинку, згорнути конвертиками або трубочками і відправити в морозилку. Використовувати можна пластиковий контейнер або пакет.
Готово.
Пропонуємо також спробувати приготувати млинці "Три склянки" - найлегший і найсмачніший рецепт страви.