Today.ua

Як покарають нардепа від «Слуги народу» за висловлювання про дітей «низької якості»

Українське суспільство сколихнули слова нардепа від «Слуги народу» Галини Третьякової про «дітей низької якості» і про те, що «жінок без вищої освіти треба стерилізувати». Чи понесе голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів покарання за те, що сказала на всю країну?

Як повідомляють ЗМІ, Володимир Зеленський дуже розлютився, дізнавшись про витівку народного депутата. Глава держави зажадав, щоб Третьякова офіційно принесла вибачення у сказаному і уточнила, що її заяви – це виключно її особиста точка зору. Крім публічних вибачень від Галини Третьякової вимагають звільнити займану посаду голови комітету ВР з питань соцполітики та захисту прав ветеранів.

У Телеграм-каналі «Чорний квартал» з'явилася публікація декларації доходів Галини Третьякової. А також висновки про те, що сама нардеп від «Слуги» безробітна, яка живе виключно за рахунок одержуваних із США грантів. Всього за рік у Верховній Раді Третьякова стала багатшою на 200 тисяч доларів США, а також встигла купити значних розмірів земельну ділянку в передмісті Києва.

Автори поста задаються питанням: «Чому її батьків не стерилізували? І що робити народу, коли він усвідомлює низьку якість народного депутата?»

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський готовий розпустити Верховну раду і провести позачергові вибори до Парламенту в жовтні, разом з виборами в місцеві ради. Що заважає президенту зробити це зараз?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ