Today.ua

Як дві краплі води: Дмитро Ступка показав рідкісні фото зі своєю єдиною дочкою

Український актор Дмитро Ступка у рамках спільної опіки над дитиною зараз проводить час зі своєю дочкою. З шанувальниками онук відомого актора Богдана Ступки опублікував рідкісне фото зі спадкоємицею, яка схожа на нього як дві краплі води.

Поки мама дівчинки та колишня дружина Дмитра Ступки проводить час зі своїм новим бойфрендом – американцем Фредеріком, на рейвах у США, актор розважає свою єдину дочку.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Дмитро Ступка опублікував селфі з Богданою Ступкою. Малишка росте дуже гарною дівчинкою та точною копією свого батька – у них однакова форма обличчя, носа, очей та губ. Як і у тата у малої світле волосся, а від мами дитина успадкувала світлий колір очей.

"Моя кіця", - ніжно підписав фото з дочкою актор, супроводивши публікацію емодзі у вигляді серця.

Зірковий тато влаштував для своєї спадкоємиці чудовий вікенд. Вони разом відпочивали у парку атракціонів у Санта-Моніці, Каліфорнія, а потім вирушили на водосховище у Національному лісі Сан-Бернардіно – у Парк Лейк Грегорі Ріджінал.

"Найкращі моменти життя", - написав Дмитро Ступка, додавши хештег "тато і дочка".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Stupka (@stupka777)

Нагадаємо, колишня дружина Ступки вперше розповіла про свого нового бойфренда-американця - допоміг відкрити бізнес в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ