Today.ua

Італійський боб – наймодніша стрижка для короткого волосся на весну 2023

Італійський боб - наймодніша коротка стрижка для короткого волосся на весну 2023 року. Така зачіска стала справжнім хітом. Локони досягають шиї, а кінчики – профільовані та можуть завиватися у різні боки.

Класичний італійський боб ідеально підкреслить овал обличчя та акцентує увагу на тонкій шиї. Варіант із рваною чубчиком додасть образу легкості та підкреслить бунтарський характер.

Стрижку можна зробити як на прямий, так і на бічний проділ. Другий варіант буде виглядати стильніше і зухваліше. Особливо ефектно така зачіска виглядає на гладких пасмах. Це ідеальне укладання для вечірок. Вона більше підійде володаркам овальної форми обличчя. Головне - використовувати гель, щоб волосся не стирчало в різні боки.

Пляжний італійський боб припускає недбалість. Локони носять скуйовдженими – ніби від вітру. Потрібно створити легкі хвилі та текстуру. З таким завданням впорається сольовий спрей - він додасть волоссю легкість та об'єму.

Подовжений італійський боб підійде тим жінкам, яким занадто короткі стрижки здаються нежіночними. Можна експериментувати, створюючи різні зачіски. Стрижка вимагає мінімуму догляду – помити голову, нанести трохи мусу, просушити феном – і можна вирушати підкорювати світ.

Нагадаємо про іншу модну стрижку - "Криволінійний зріз". Така зачіска оптимально підійде для жінок із середнім і довгим волоссям, і широкими обличчями. Пасма в обличчя візуально подовжуватимуть його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ