Today.ua

Ідеальне до Дня закоханих: Дженніфер Лопес показала фігуру у прозорій бірюзовій білизні

Дженніфер Лопес показала відвертий образ. 53-річна актриса та співачка позувала у прозорій бірюзовій білизні. Американка зазначила, що такий комплект підійде жінкам до Дня святого Валентина, який закохані відзначатимуть наступного тижня.

Дженніфер Лопес знялася в пікантній спідній білизні від італійського бренду Intimissimi. Вона поєднувала мереживний бюстгальтер із трусиками з низькою посадкою. Артистка доповнила комплекс шовковим халатиком кольору слонової кістки. Відтінки підкреслили засмаглу шкіру знаменитості.

Виконавиця хіта Ain't Your Mama постала з довгим волоссям, завитим у крупні локони. Вони ефектно спадали на її плечі.

Джей Ло зробила виразний макіяж із акцентом на очі. Їх виділили димчасті тіні та чорні стрілки. Губи поп-діви підкреслив нюдовий блиск, а вилиці - хайлайтер і бронзатор.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Зірка фільму "Стриптизерки" не стала перевантажувати ніжний аутфіт аксесуарами. Вона одягла тонкий ланцюжок із підвіскою у вигляді серця. Руки Дженніфер прикрасили дві каблучки. Лопес нагадала, що за кілька днів буде День закоханих – і така білизна, як у неї, мало кого залишить байдужими.

Дженніфер Лопес стала героїнею рекламної кампанії модного бренду, що знаходиться в середньому ціновому сегменті. Такий ліф коштуватиме 69 доларів, трусики – 15, а халатик-кімоно – 159.

Шанувальники дружини Бена Аффлека бурхливо відреагували на її провокаційний look.

"Гарна дівчина", "На шостому десятку - і така гаряча", "У вас немає віку, шикарна жінка", "Фігура - приголомшлива, Джен!", "Ох, яка обгортка. Розкішно виглядаєте", "Саме раз така білизна , підкреслила вашу красу", "Підкорювальниця сердець", - захопилися фоловери.

Раніше Дженніфер Лопес показала, як ефектно виділити талію. Вона позувала в червоному корсеті та спідниці з високою посадкою. Вбрання доповнили прикраси у вигляді ланцюжків та діаманти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ