Today.ua

Ідеальна скоринка та насичений смак котлет: два нестандартні інгредієнти, які додають у фарш досвідчені шеф-кухарі

Що зазвичай потрібно для котлет? Фарш, хліб, яйця, цибуля, сіль та перець. Однак у цьому списку немає двох інгредієнтів, які люблять використовувати досвідчені шеф-кухарі, щоб страва вийшла соковитою та ніжною, але з апетитною хрусткою скоринкою.

Ідеальні котлети – що додати у фарш?

Виявляється, досвідчені кулінари для котлет завжди мають під рукою цукор та корицю. Яким би дивним це не було, але це правда. Кожен із цих інгредієнтів має свої особливості.

Цукор у звичному житті ми використовуємо, щоб підсолодити чай, приготувати смачну заправку для салату, додаємо в каші та десерти. Однак у популярних ресторанах у фарш для котлет цукор кладуть не лише для того, щоб посилити смак. Цей інгредієнт дозволяє досягти тієї самої апетитної смаженої скоринки.

З кількістю цукру потрібно бути обережнішим, щоб не зіпсувати смак страви. Достатньо всього чайної ложки підсолоджувача на пів кілограма фаршу.

Корицю у звичному житті ми зазвичай додаємо до зігрівальні напої типу глінтвейну, у вівсянку, запечені яблука або йогурт. А ось досвідчені шеф-кухарі додають цю пряність, щоб відтінити смак м'яса і дозволити йому розкритися. На 0,5 кг м'яса достатньо всього пару щіпок кориці.

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як зварити буряки за рекордно короткий час – 20 хвилин і готове.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ