Що зазвичай потрібно для котлет? Фарш, хліб, яйця, цибуля, сіль та перець. Однак у цьому списку немає двох інгредієнтів, які люблять використовувати досвідчені шеф-кухарі, щоб страва вийшла соковитою та ніжною, але з апетитною хрусткою скоринкою.
Ідеальні котлети – що додати у фарш?
Виявляється, досвідчені кулінари для котлет завжди мають під рукою цукор та корицю. Яким би дивним це не було, але це правда. Кожен із цих інгредієнтів має свої особливості.
Цукор у звичному житті ми використовуємо, щоб підсолодити чай, приготувати смачну заправку для салату, додаємо в каші та десерти. Однак у популярних ресторанах у фарш для котлет цукор кладуть не лише для того, щоб посилити смак. Цей інгредієнт дозволяє досягти тієї самої апетитної смаженої скоринки.
З кількістю цукру потрібно бути обережнішим, щоб не зіпсувати смак страви. Достатньо всього чайної ложки підсолоджувача на пів кілограма фаршу.
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як зварити буряки за рекордно короткий час – 20 хвилин і готове.