Today.ua

Хрустка картопля в скоринці з манки: дуже смачна і незвичайна страва

Не знаєте, чим здивувати домашніх або гостей? Тоді швидше вирушайте на кухню і приготуйте хрустку картопля в рум'яній скоринці з манки. Рецепт дивно простий, але все ж страва виходить незвичайною.

Хрустка картопля в скоринці з манки

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Поставте духовку розігріватися до 230 градусів Цельсія.

Картоплю очистіть від шкірки, наріжте крупними брусочками або часточками.

Поставте на вогонь велику каструлю з водою, додайте 1 ст. л. солі. Доведіть до кипіння і опустіть в неї картоплю. Проваріть 10 хвилин після закипання.

Потім злийте воду і поверніть каструлю з картоплею знову на середній вогонь. Випаровуйте залишки вологи протягом 5 хвилин.

Додайте залишки солі, всипте манку. Накрийте каструлю кришкою і гарненько струсніть, щоб продукти перемішалися між собою.

У форму для запікання покладіть жир, відправте в духовку розігріватися хвилин на 10. Викладіть в гарячий жир картоплю, поставте в духовку на 25 хвилин. Потім перемішайте і поставте запікатися ще на 10 - 15 хвилин.

Готову хрустку картоплю зі скоринкою із манки перекладіть на велике блюдо, посипте розмарином і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Приготуйте також ароматну хрустку картоплю в «рукаві». Страва ця проста і бюджетна, але дуже смачна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ