Хрустка картопля в скоринці з манки: дуже смачна і незвичайна страва

Автор: Шевченко Лилия

Не знаєте, чим здивувати домашніх або гостей? Тоді швидше вирушайте на кухню і приготуйте хрустку картопля в рум'яній скоринці з манки. Рецепт дивно простий, але все ж страва виходить незвичайною.

Хрустка картопля в скоринці з манки: дуже смачна і незвичайна страва - today.ua

Хрустка картопля в скоринці з манки

Інгредієнти:

  • 2 кг картоплі
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 1,5 ст. л. солі
  • 200 г жиру
  • 2 ч. л. розмарину

Спосіб приготування:

Поставте духовку розігріватися до 230 градусів Цельсія.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Сили оборони України вперше збили російський бомбардувальник Ту-22МЗ

Картоплю очистіть від шкірки, наріжте крупними брусочками або часточками.

Поставте на вогонь велику каструлю з водою, додайте 1 ст. л. солі. Доведіть до кипіння і опустіть в неї картоплю. Проваріть 10 хвилин після закипання.

Хрустка картопля в скоринці з манки: дуже смачна і незвичайна страваПотім злийте воду і поверніть каструлю з картоплею знову на середній вогонь. Випаровуйте залишки вологи протягом 5 хвилин.

Додайте залишки солі, всипте манку. Накрийте каструлю кришкою і гарненько струсніть, щоб продукти перемішалися між собою.

У форму для запікання покладіть жир, відправте в духовку розігріватися хвилин на 10. Викладіть в гарячий жир картоплю, поставте в духовку на 25 хвилин. Потім перемішайте і поставте запікатися ще на 10 - 15 хвилин.

Готову хрустку картоплю зі скоринкою із манки перекладіть на велике блюдо, посипте розмарином і подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Приготуйте також ароматну хрустку картоплю в «рукаві». Страва ця проста і бюджетна, але дуже смачна.