Today.ua

Хрумка зовні, ніжна всередині: як правильно смажити рибу

Приготування риби може стати непосильним завданням. Складніше смажити нежирну білу рибу, яка часто розвалюється і липне до сковороди. Досвідчені кулінари розповіли, як це зробити правильно.

Як правильно смажити рибу, щоб вона була ніжна всередині та хрумка зовні?

Щоб у риби була хрумка скоринка, але всередині вона залишилася ніжною і соковитою, достатньо лише дотримуватися кількох простих кроків.

Смажена біла риба - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Готове філе промити у проточній воді та обсушити паперовими рушниками. Якщо риба ціла, розрізати її на порційні філе.
  2. Яйце змішуємо з борошном, молоком, сіллю та перцем у рідке тісто.
  3. На сковороді розігріваємо олію.
  4. Кожен шматочок філе обмокуємо в тісті і обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки – приблизно по 3-5 хвилин із кожного боку.
  5. Готову рибу збризкати лимоном і посипати дрібно нарубаною зеленню.

Готово.

Нагадаємо, ми розповідали, що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час готування – названо один простий лайфхак.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ