Today.ua

Кришталевий манікюр – тренд весни 2023: як повторити модний дизайн нігтів

Навесні 2023 року на піку популярності ніжні та витончені дизайни нігтів. Наймоднішим став кришталевий манікюр – це справжній тренд сезону. Є різні варіації – на будь-який смак.

Кришталевий манікюр виконується досить легко, але виглядає на нігтях дуже ефектно. Це вид хромованого манікюру, який майстри виконують за допомогою втирання. Вони наносять напівпрозоре покриття із відблиском срібла. Такий нейл-арт виглядає елегантно та жіночно.

Тим дівчатам та жінкам, які не люблять однотонний колір нігтів, може сподобатися дизайн у вигляді кришталевого каменю. Його виконують на нюдовій базі, а потім за допомогою різнокольорових гель-лаків наносять омбре.

Після цього потрібно просушити нігті в ультрафіолетовій лампі та нанести на липкий шар золоту або срібну фольгу. Така хитрість допоможе зробити манікюр яскравішим та помітнішим. Цей дизайн потрібно закріпити в лампі, а потім нанести топ без липкого шару та провести фінальне сушіння.

Попросіть майстра поекспериментувати з відтінками та дизайном. Руки з кришталевим манікюром привертатимуть максимум уваги за рахунок нігтів, які мерехтітимуть і переливатимуться при потраплянні світла.

Не забудьте після манікюру нанести олію на кутикулу і втерти її, щоб пом'якшити шкіру і надати їй доглянутого вигляду.

Нагадаємо, який колір гель-лаку став найпопулярнішим для весняного манікюру у 2023 році. Цей відтінок - наймодніший не лише в дизайні нігтів, а й у макіяжі та одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ