Today.ua

“Холостяк“ Михайло Заливако та Ганна Богдан помирилися після розриву: відео

Герой романтичного шоу "Холостяк" Михайло Заливако та менеджер з туризму Ганна Богдан знову разом. Пару помітили на романтичній прогулянці у Львові. Вони обіймалися і виглядали щасливими – схоже, що молоді люди помирилися після розриву.

Ганна Богдан та Михайло Заливако влаштували собі побачення у вечірньому Львові. Вони ніжно спілкувалися, обмінюючись багатозначними поглядами. Відомий харківський бізнесмен ніс супутницю на спині. "Холостяк" тримав кохану за талію. Інтернет-зірка також обійняла його. Кадри потрапили до об'єктиву перехожої. Вона зняла телезірок на камеру. Пікантне відео з'явилося у розпорядженні 24 каналу.

Нагадаємо, Ганна Богдан стала переможницею 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк". Вона після початку повномасштабної війни виїхала за кордон, а Михайло лишився в Україні. На початку червня вони оголосили про розрив, не вдаючись до подробиць. Дівчина лише уточнила, що рішення розлучитися було обопільним. Богдан одразу почали дорікати постановочному романі.

Проте красуня спростувала домисли та заявила, що ніколи не підписувала жодних контрактів із чоловіками, з якими зустрічалася. Ганна незабаром після змін в особистому житті змінила імідж і відрізала довге кучеряве волосся, яке стало її візитною карткою. Вона підкреслила, що поки не готова до нових романів і не має нового бойфренда.

Заливако відмовився коментувати розрив із Богданом. Шанувальники пари сподіваються, що їхня зустріч не була дружньою. Нещодавно переможниця шоу-шоу "Холостяк" Ганна Богдан побувала на морі. Довгонога красуня показала бездоганну фігуру в трендовому купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ