Today.ua

Григорій Решетник прокоментував другий перенос прем'єри “Холостяка“: як відреагували глядачі

Прем'єру 12-го сезону телепроекту "Холостяк" було заплановано в Україні на 30 вересня. Проте шоу вже вдруге перенесли. Його ведучий Григорій Решетник прокоментував події на каналі СТБ.

Вихід першого випуску нового сезону "Холостяка" планувався цього року на останній вечір вересня. Героєм романтичного шоу є бізнесмен Алекс Топольський. Керівництво телеканалу СТБ пояснило перенесення прем'єри "виробничими причинами".

"Ваше улюблене романтичне реаліті обов'язково відбудеться цієї осені. Про нову дату старту буде оголошено пізніше. Все буде Україна", - зазначили організатори.

Григорій Решетник запевнив, що глядачі зможуть спостерігати за розвитком стосунків Топольського із 25 дівчатами зовсім скоро.

"Складний, емоційний день... Ми вже вдруге переносимо прем'єру "Холостяка", але ми обов'язково його покажемо... І Україна обов'язково переможе!" - відмітив телеведучий.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Григорій Решетник • RG (@grisha_reshetnik)

Українці поділилися думками у соцмережах. Вони вважають, що перенесення розважальної програми пов'язане із трагедіями у Запоріжжі та Дніпрі, де рашисти вбили багато людей. Вчора російський фюрер Володимир Путін оголосив про анексію наших територій – Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

"І правильно, що переноситься, взагалі нехай не виходить в ефір," "Не до сміху зараз", "У нас війна, горе та сльози. А ви хочете якісь розважальні програми дивитися. Не все не часі. Буде мир, будемо дивитися по всій країні", "Ви подивіться, що сталося у Дніпрі та Запоріжжі, а вам все шоу подавай. Якщо до вас не долітають ракети, то це не означає, що закінчилася війна", "Я думаю, у воєнний час не повинно бути розважальних програм", "Невже людям під обстрілами чи воїнам ЗСУ до розважальних передач?", "Тепер не до холостяка!" – написали фоловери Решетника.

Нагадаємо, 12-й сезон шоу мав вийти в ефір у березні, але після початку повномасштабної війни його вирішили перенести.

Раніше повідомлялося, що герой 9-го сезону "Холостяка" Микита Добринін повінчався з переможницею шоу Дашею Квітковою. Вони прийняли таке рішення після двох років шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ