Today.ua

Гороскоп токсичних людей: під якими знаками Зодіаку народжуються енергетичні вампіри

Астрологи, досліджуючи якості характеру людей, народжених під тими чи іншими знаками Зодіаку, прийшли до цікавих висновків. Виявилося, що енергетичні вампіри, які позбавляють оточуючих життєвих сил, найчастіше є представниками одних і тих же зодіакальних сузір'їв.

Скорпіон

Цей знак Зодіаку вважають рекордсменом по токсичності. Народжені під цим знаком із доброї і поступливої людини миттєво перетворюються в колючого монстра. Для цих метаморфоз не потрібен серйозний привід, достатньо одного непомітного жесту або необережного слова.

У гніві Скорпіон страшний, мало того, що він обрушить на нічого не підозрюючого кривдника всю свою негативну силу, так потім ще буде довго і наполегливо мстити, при будь-якій можливості, отруюючи ворогові життя.

Діва

Поки Скорпіон вампірить енергію відкрито, не заслуговуючи нічого, крім громадського осуду, Діва діє тонко, вивірено і завжди в режимі підвищеної секретності.

Представники цього знака Зодіаку вважають себе найрозумнішими і компетентними. Своїм надуманим авторитетом і зарозумілістю вони буквально вносять отруту в будь-яку розмову, навіть саму невимушену. Людям складно спілкуватися з Дівами, тому вони всіляко намагаються їх уникати. Біда в тому, що від народжених під цим знаком буває вкрай складно позбутися.

Ще один неприємний і дуже токсичний момент в характері Дів – це їх всепоглинаюча заздрість. Молодший брат домігся більш вагомих успіхів у роботі, у подруги більше дітей або вони краще вчаться, сусід побудував будинок на поверх вище... Все це народжує бурю негативних емоцій в душу Діви. І вона починає свою мстиву підривну діяльність. Радує, що в більшості випадків, до реальних справ не доходить, зазвичай представники цього знака обмежуються плітками і словесними нападками.

Овен

На енергетичного вампіра перетворюються ті Овни, життя яких не склалося так, як їм того хотілося. У стані занепаду сил і розчарування представники цього зодіакального сузір'я починають «переводити стрілки» на близьких людей. Вони донімають їх своїм бурчанням, постійними претензіями і невдоволенням. Токсичність Овна-невдахи часом зашкалює. Він звинувачує всіх навколо в усіх гріхах. Особливо важко доводиться тим, кого Овен в душі звинувачує в катастрофі своїх життєвих планів.

Нагадаємо, раніше астрологи склали гороскоп невдалих шлюбів та перерахували знаки Зодіаку, під якими народжуються люди, не здатні зберегти сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ