Today.ua

Гороскоп стресостійких: знаки Зодіаку, у яких залізні нерви

Астрологи склали гороскоп, перерахувавши знаки Зодіаку, які практично не піддаються психозу і істерії. Стрес ці власники залізних нервів відчувають лише в найгостріших ситуаціях.

Овен

Вивести з себе сміливого, спритного і нестримного Овна треба ще постаратися. Представники цього знака Зодіаку йдуть до своїх цілей напролом, не помічаючи невдач і помилок. Встали, обтрусилися і вперед. Овнам ніколи думати про стреси, у них більш важливі справи на порядку денному.

Лев

Лев сяє в променях слави і популярності 24 години на добу, його не може вибити з колії навіть серйозне потрясіння. На те він і лідер, щоб справлятися зі своїми проблемами і показувати приклад тим, хто йде за ним.

Діва

У людей, народжених під цим знаком Зодіаку, завжди все чітко розплановано. Діви завжди знають, що їм треба зробити, як повинен виглядати результат, що вони отримають натомість. Форс-мажори в житті Діви практично не відбуваються, тому і рівнем стресу у представників цього знаку все в повному порядку.

Скорпіон

Ранима і ніжна натура Скорпіона захищена настільки потужним панциром сміливості, впевненості в собі, іноді агресивності, що мало хто наважується його нервувати. Тому в процентному співвідношенні представники цього зодіакального сузір'я зриваються вкрай рідко. Найчастіше вони справляють враження незворушної і у багато чому навіть загадкової людини.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які тварини є спорідненими душами і покровителями за гороскопом для представників різних знаків Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ