Today.ua

Головні щасливчики тижня: яким знакам Зодіаку пощастить з 9 по 15 січня

Везіння - річ непостійна. А так хотілося б, щоб щодня все йшло, як по маслу. На щастя, саме так і буде у житті трьох знаків Зодіаку з 9 до 15 січня. Хто ж ці щасливчики?

Знаки Зодіаку, яким пощастить із 9 по 15 січня

Близнюки

Відмінне життя у Близнюків цього тижня розпочнеться з 12 січня - це буде початок нового більш насиченого життя. У представників цього знаку Зодіаку відкриється друге дихання та налагодиться зв'язок зі своєю інтуїцією та внутрішнім голосом. Вони навчаться читати між рядками, вигадувати нові цікавіші ідеї, що допоможе їм у всіх сферах життя.

Терези

З початку тижня, з того самого ненависного понеділка, Терезам посміхнеться успіх. Перед ними відкриються нові можливості. За словами астрологів, везти буде у всіх сферах життя: особисте порадує гармонією та стовідсотковим розумінням партнера, одинаки знайдуть кохання, а в роботі відкриються нові перспективи та гроші поллються річкою.

Водолій

Всі неприємності підуть із життя Водоліїв, настане період, коли все стане можливим. Хтось може повернутися до старого хобі та отримати не лише масу приємних емоцій, а й прибуток. Декому варто дозволити собі трохи відпочити. Але цей тиждень точно буде пристрасним і розташованим до нових відкриттів.

Нагадаємо, названо чотири знаки Зодіаку, які відчують на собі поцілунок долі – казковий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ