Today.ua

Генератори позитиву: 5 кімнатних рослин, що підіймають настрій

Деякі кімнатні рослини зцілюють ауру приміщення, залучають енергії позитиву та хорошого настрою. Які ж квіти варто поселити в своєму домі?

Антуріум

Яскраво-зелене листя, що нагадує стрілки, устрімлені вгору, а також вогненно-червоні квіти антуріума одним тільки своїм виглядом викликають захоплення і покращують душевний стан. Езотерики рекомендують обзавестися цією дивовижною рослиною самотнім жінкам, щоб налагодити особисте життя.

Сансевієрія

Непоказний на перший погляд тещин язик насправді дуже корисна для дому рослина. Її довге листя очищає повітря від шкідливих металів і активно виробляє кисень. Крім того, квітка сприяє гармонізації простору, залучає в будинок взаєморозуміння і радість.

Аглаонема

Цей компактний кущик бажано поставити на чільне місце в офісі. У приміщеннях, де працює багато людей, аглаонема захистить від стресу і втоми. Наділить цілеспрямованістю і вірою в перемогу.

Врієзія

Строкате листя врієзії і її яскраві суцвіття приваблюють увагу і позбавляють від депресії. Помістити рослину краще в офісі або у вітальні житлового будинку. Квітка створює навколо себе ауру яскравого та сонячного настрою.

Крассула

Рослина обожнює свіже повітря і яскраве освітлення. Якщо за нею належним чином доглядати, що вона приверне фінансовий успіх і достаток. Посилити ці властивості крассули можна, пов'язавши на стовбур червону стрічку. Квітка додасть сил і приверне багато приводів для радості.

Нагадаємо, є кімнатні рослини, які позбавляють життєвих сил, активізують лінь і апатію. Які квіти в горщиках краще скоріше прибрати з дому?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ