Today.ua

Гарсон – наймодніша зачіска для жінок з коротким світлим волоссям

Гарсон - ефектна і стильна стрижка, яка ідеально виглядає на короткому світлому волоссі. Така зачіска стала наймоднішою цього сезону. Вона підійде зухвалим та сміливим жінкам, які не бояться експериментувати з іміджем.

Витончений і жіночний гарсон відображає знаменитий французький шик. У ньому є недбалість і хаотичність, які роблять образ більш легким і вишуканим. Ця стрижка оптимально виглядає на світлому волоссі, підкреслюючи різну довжину пасм та лінію шиї.

Гарсон - градуйована стрижка, яка чудово виглядає як з укладанням, так і без нього. При цьому сильний стайлінг у ній взагалі ніколи не використовують, щоб зачіска не виглядала "дерев'яною" і локони зберігали рухливість.

У гарсона багато варіантів: класичний, дуже короткий, подовжений, рваний – можна вибрати на свій смак, враховуючи нюанси зовнішності.

Особливістю зачіски є філірування у скронь та в задній частині голови, за рахунок чого локони щільно прилягають до неї. Волосся на маківці вистригають шарами, створюючи різкі переходи та об'єм.

Однак модницям, які зважаться на коротку стрижку, потрібно знати, що вона потребує частої корекції. Потрібно щомісяця постригати кінчики. Також важливо не забувати, що зачіска максимально відкрита, тому з нею не вдасться приховати будь-які дефекти на обличчі.

Раніше повідомлялося про модну стрижку на весну 2023 року – це бокс-боб. Вона підійде жінкам із будь-якою формою обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ