Today.ua

Французька стрижка з чубчиком – трендова зачіска осені: омолоджує і не вимагає складного укладання

Власницям довгого волосся дуже пощастило - в моду увійшла максимально проста і ефектна французька стрижка. Вона має омолоджуючий ефект і не вимагає складного укладання. Особливість цієї зачіски – у трендовому чубчику-шторці.

Французькі стрижки відрізняються легкістю – локони повинні бути повітряними. Саме така зачіска асоціюється зі свободою, якою славляться француженки. Їм не подобається довго "чарувати" над своєю головою. Помили її, скуйовдили волосся - і вирушили у справах. Восени 2022 року на піку популярності укладання голлівудської актриси Дакоти Джонсон, яка прославилася роллю Анастейші Стіл у фільмі "П'ятдесят відтінків сірого".

Стилісти, як правило, стрижуть локони однаково по всій довжині волосся. Рвані шари та пасма будуть недоречними. Класичне пряме волосся та легка недбалість – останній писк мінливої моди.

Основна деталь такої стрижки – чубчик-шторка трохи нижче за брів. Вона робить риси обличчя м'якшими, ніжнішими та жіночнішими. Така чубчик підходить абсолютній більшості жінок. При цьому вона прикриває лоба і візуально "прибирає" вік. Якщо короткі пасма набриднуть, їх можна замаскувати у масі волосся і досить швидко відростити.

Бьюті-експерти відзначають, що в 2023 році популярним буде максимально довге волосся. Головна вимога – щоб воно було здоровим, сяяло та спадало чарівними хвилями по плечах.

При бажаннф продемонструвати тонкий шарм, яким відрізняються парижанки, краще відмовитися від яскравого макіяжу. Виділені брови, фарбовані вії та помада натуральних відтінків - оптимальній варіант. Крапля парфуму – і можна підкорювати світ своєю красою та чарівністю!

Якщо у вас коротке волосся, спробуйте зробити стильну стрижку біксі. Ця зачіска є чимось середнім між традиційним бобом і піксі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ