Today.ua

Французька коса та блузка з бантом: Олени Зеленської здійснила новий вихід у світ

Олена Зеленська здійснила новий вихід у світ. 45-річна перша леді України взяла участь у робочій нараді "Реформа шкільного харчування: пріоритетні напрямки розвитку в умовах війни та повоєнного відновлення України". Дружина президента обрала класичний образ. Вона одягла блузку зі стрічкою-бантом та заплела волосся у французьку косу.

Олена Зеленська з'явилася на публіці у чорному костюмі. Вона підібрала жакет, декорований срібними гудзиками, та штани із високою посадкою. Біла блузка з чорною стрічкою-бантом гармоніювала з вбранням.

Стиліст дружини Володимира Зеленського зробив їй гарну зачіску. Він заплев світле волосся Олени у французьку косу. Укладання виглядало жіночно і ніжно.

Зеленська постала із денним макіяжем. Візажист вирівняв тон її шкіри та підкреслив вилиці бронзатором. Очі виділили бежеві тіні із чорними стрілками, а губи – нюдова помада. Образ знаменитості завершив натуральний манікюр та кілька прикрас – сережки та обручка.

Колишня сценаристка Студії "Квартал-95" нагадала, що українські діти та педагоги змушені працювати в екстремальних умовах. Олена наголосила на важливості реформи шкільного харчування, запущеної ще до повномасштабного вторгнення російських окупантів.

За словами Зеленської, передбачено п'ять головних напрямків:

Перша леді України подякувала міністерствам охорони здоров'я, освіти, економіки, розвитку громад, територій та інфраструктури України, аграрної політики та продовольства, й іншим організаціям за допомогу. Вона наголосила, що навчальні заклади стають прикладами турботи про оточуючих.

Раніше Олена Зеленська у шоколадному костюмі дала інтерв'ю для німецького каналу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ