Today.ua

“Фото, яке ніхто не бачив“: Надя Дорофєєва похвалилися романтичним знімком з коханим

Надя Дорофєєва вже розсекретила свій роман з київським ресторатором Михайлом Кацуріним, але все ж таки зовсім не часто ділиться подробицями особистого життя. Ймовірно, це пов'язано з критикою на її адресу. Українську співачку називають розлучницею, зрадницею та жахливою подругою за те, що вона зруйнувала молоду родину із двома маленькими дітьми.

В особистому обліковому записі в Інстаграм артистка ініціювала відповіді на запитання шанувальників. І коли один попросив показати фото, яке раніше ніхто не бачив, Надя Дорофєєва показала романтичний знімок себе в обіймах свого нового бойфренда.

У кадрі виконавиця зображена у стильному вбранні – джинсах та картатій сорочці. Її ніжно обіймає Мишко, а вона цілує його в губи. Також у кадрі можна побачити величезний букет гарних квітів, який вручив ресторатор коханій. За чутками, закохані вже мешкають разом. Про їхній роман стало відомо майже відразу після того, як Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення. За словами артистів, вони намагалися врятувати свій шлюб, але в них нічого не вийшло. Але шанувальники все ж таки вважають, що виконавиця зраджувала чоловікові з його добрим другом. Відомо, що Дорофєєва та Дантес близько дружили із родиною Кацуріних – щороку вони разом їздили відпочивати та багато часу проводили разом.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вперше розповіла про свої нові стосунки після розлучення з Дантесом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ